About Žute strane

Žute strane su jedinstveno prepoznatljiv brend koji obezbeðuje potpune i ažurne podatke o različitim poslovnim profilima na srpskom tržištu. Žute strane su mesto gde se uspešno susreću i pronalaze, s jedne strane, mnogobrojni posetioci u potrazi za raznim poslovnim informacijama i, s druge strane, veliki broj kompanija predstavljen kroz različite profile i delatnosti.

Naš cilj je da upravo u takvim situacijama pružimo sve raspoložive informacije o kompaniji koju tražite, o njenoj užoj i široj delatnosti, odgovornim licima, kontaktima, tačnoj lokaciji i mapi kako da najlakše doðete do nje. Isto tako, omogućujemo Vam da vršite pretragu i izbor kompanija po njihovim delatnostima ili lokacijama,

Naš poslovni adresar je jednostavan i lak za korišćenje, a informacije o kompanijama su sažete i jasno pregledne.

Žute strane su, kao internet portal, najefikasnije mesto za kvalitetnu i snažnu prezentaciju Vaše kompanije, a kao široko poznat brend izuzetno popularne kod najveće populacije korisnika.

Žute strane imaju cilj da obezbede što kvalitetniju i ažurniju prezentaciju kompanija na tržištu Srbije. Funkcionalnim pregledom infomacija, tačnošću podataka i njihovim stalnim ažuriranjem, kao i svakodnevnim unosom podataka o novim kompanijama, omogućujemo našim korisnicima jedinstvenu bazu pomoću koje brzo i lako dolaze do željenih podataka.

U ostvarivanju tog cilja, kao i zbog dodatne animacije naših korisnika, pored internet portala, koristimo i društvene mreže, pre svih, Facebook kao najveću globalnu internet mrežu (Facebook stranica Žute Strane).

Takoðe, za sve naše klijente koji imaju potrebu za većom, snažnijom i bržom prezentacijom, odnosno promocijom njihovih proizvoda ili usluga, u mogućnosti smo da im ponudimo sledeće naše usluge:

Our Team

Ikona-EMAIL  abu-antar

Email

Marketing

Najefikasnije i najjeftinije sredstvo za internet promociju i povećanje prodaje sadrži fotografije, tekstove, akcije, promocije, video sadržaje, kontakte potpuno personalizovan newsletter (stiže u ime klijenta - Vaša firma je pošiljalac) izveštaj sa statistikom i grafičkim prikazom nakon završene email kampanje Dedicated Email Serveri (Not Junk) Baze mailova u Bosni, Makedoniji, Sloveniji...

Ikona-WEBSITE  john-doe

Web sajt

Izrada

Full responsive na svim ureðajima (računarima, telefonima, tabletima) dizajn prema konkretnim zahtevima korisnika galerija fotografija (slider, flash) osnovni i napredni paket SEO optimizacije relevantnost sadržaja sa Gugl pretragama višejezičnost sajta (srpski, engleski) aktivacija društvenih mreža web analitika virtual tour

Ikona-SEO  jane-doe

CEO

Optimizacija

SEO optimizacija je ključna stvar za svaki sajt. Nije dovoljno imati dobar dizajn i sadržaj sajta, jer to, svakako, neće biti dovoljno da dovede i posetioce (buduće korisnike/kupce) na Vaš sajt. Bez dobro uraðenog SEO, Vaš sajt nije dobro pozicioniran (vidljiv, posećen), kao da ne postojite na internetu. Ukoliko želite da imate pravi efekat, efikasnost i dobit od sajta, neophodno je da se prvo uradi kvalitetna analiza strukture i sadržaja sajta i, na osnovu nje, konkretno odredi optimalni model optimizacije Vašeg sajta. Pored standardnih procedura u SEO (On-Page, Off-Page), neophodna je i adekvatna dostupnost, interakcija i marketing na društvenim mrežama. Tek tada je zagarantovan uspeh i najbolja moguæa pozicioniranost sajta. Takoðe, rad na kvalitetnoj optimizaciji zahteva odreðeno vreme, planiranje i praæenje svih instrukcija i promena koje Google nalaže (Panda, Pingvin update). Poručite, potpuno besplatno, analizu trenutnog stanja i pozicije Vašeg sajta, kao i predlog najboljeg SEO modela. Pošaljite sledeće podatke (ime i prezime, naziv sajta, kontakt telefon) na email office@goldberg.rs.

Ikona-FB  kate-jobs

Facebook

Kampanje

Facebook je globalni fenomen i najveća internet mreža, idealna za online marketing Vašeg biznisa – prezentaciju, promociju i prodaju svih proizvoda i usluga. Morate biti na Facebooku jer su Vaša konkurencija, Vaši korisnici i kupci već na Facebook-u. Oglašavanje biznisa putem FB stranica, postalo je bitno značajnije u odnosu na dosadašnje oblike oglašavanja (Google, E-target i sl.), donosi mnogo veæi i brži efekat uz manje novca i potrebnog vremena. Putem svoje FB stranice postajete vlasnik tog medijskog servisa, ne zakupljujete samo nečiji prostor (kao na drugim reklamnim servisima), već stranicu koristite sada i ubuduće, kako i koliko to želite. Zauvek je Vaša! Marketing putem FB stranice ima sledeće prednosti i mogućnosti: direktno povezivanje objava, informacija, vesti i blogova sa Vašim biznisom prikaz najbitnijih informacija o firmi, brendu, pojedinačnom proizvodu, galerije slika ili video linkova interakciju sa posetiocima i potencijalnim kupcima kroz komentare, prijave na newsletter, linkove ka blogu najavu novih dogaðaja, konferencija, akcija, promocija organizovanje nagradnih igara, kvizova, anketa, igrica, promotivnih akcija, raznih aplikacija za animaciju i povećanje svojih fanova i lajkova, kao i svog poslovnog kredibiliteta konekciju sa povezanim FB grupama i stranicama iz Vaše oblasti poslovanja, praæenja dešavanja i novosti podešavanje linkova (opcije Vanity i Beacon) za bržu pretragu i pronalaženje Vaše FB stranice