Printing-cover-1 prografix

PROGRAFIXDobrodošli na prezentaciju PROGRAFIX d.o.o. Krenite u pretragu, pogledajte sve o nama, kontaktirajte nas, prelistajte naš virtuelni portfolio sa galerijom slika i izaberite tip reklame koji bi bio efektan i pogodan baš za vas ili pronađite uslugu kojom bi mogli da vas uslužimo, kvalitetno i brzo, po pristupačnoj ceni …

Printing-cover-1 stamparija-grafos

Štamparija GRAFOSŠtamparija Grafos Uživamo u svom poslu, neprekidno se usavršavamo i rado dočekujemo svaki novi izazov. Spremni smo da u svakom trenutku izađemo u susret Vama i Vašim potrebama. Naš cilj je da Vam naše ideje pomognu u unapređivanju poslovanja, jer Vaš uspeh smatramo i uspehom našeg tima. Jedinstveni pristup svakom pojedinačnom projektu je ono čime se ističemo. Klijent je centar svega i uskladu sa individualnim zahtevima i potrebama pojedinca naše znanje i iskustvo stvoriće originalna i funkcionalna rešenja. Ono čemu težimo je ostvarivanje dugoročne poslovne saradnje sa zadovoljnim klijentima. Mi štampamo sve!!!

Printing-cover-1 szur-delta-print

SZUR DELTA PRINTŠtampa na svim materijalima 

Fotokopirnice-cover-1 integra-biro-d-o-o

INTEGRA BIRO d.o.o.Prodaja i servis proizvodnog programa Canon i HP (fotokopir aparati, štampači, faks aparati, multifunkcijske mašine).

Stamparija-cover-2 promostar-d-o-o

PROMOSTAR d.o.o.Firma se bavi: prodajom reklamne galanterije, dizajniranjem raznih znakova i reklama, pripremom za sve vrste štampe, uslugom štampe, veza, laserske gravure, suvog žiga, izradom WEB sajtova, kao i izradom i postavljanjem reklama velikih formata.